V. Eitler, P. Izabella – Boszorkányok órája (Árnyékosfalu sorozat I/3.)

1 290 Ft

Leírás

Mi történik akkor, amikor három avatatlan kamaszlány úgy dönt, hogy varázsolni kezd? Kétségtelen, hogy hamarosan minden a feje tetejére áll. Ha pedig mindez a Szent Terézia általános iskolában esik meg, egyértelmű, hogy nem kerülheti el Honey Moon, az újszülött vámpír figyelmét, akinek, miközben minden erejét bevetve igyekszik a végére járni az iskola diákjait sújtó furcsábbnál furcsább átkok eredetének, még azzal is meg kell birkóznia, hogy hiába változott át immáron három hónapja, sem az agyarai nem nőttek még ki, sem semmilyen misztikus képességnek nem került a birtokába. Barátja, William Pokoli Harrington természetesen nem hagyja cserben ebben az új kalandban, és amilyen eltökélt, még a maga sötét modorában vonakodó mágust, Lazarus Jonest is sikerül rávenniük az újabb nyomozásra.

Mindeközben a Felsővárosi negyedben M. Eissenberg állóháborút vív a nénikéivel, akik egy olyan világ kapuit próbálják megnyitni előtte, amit ő kategorikus tagadással azonnal be is csap, mit sem tudván arról, hogy emögött az ajtó mögött a nénikék titkos, és még inkább tiltott varázslattal megfűszerezett terveket szövögetnek, amelyhez közvetve még nemezisük, a „mészáros” segítségét is igénybe veszik.
Vajon sikerül nyakon csípni az átokért felelős személyeket, és megmenteni a sötét varázslatok szerencsétlen áldozatait? William előrébb jut-e a „mészáros” jelene és múltja utáni nyomozásban? Kinőnek-e végre Honey agyarai? Miben mesterkednek a boszorkány-nénikék, és M. Eissenberg vajon megbékél-e végre a sorsával?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„V. Eitler, P. Izabella – Boszorkányok órája (Árnyékosfalu sorozat I/3.)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük