V. Eitler – Lezárt szemek

1 490 Ft

Kategória:

Leírás

Alastair Arden, Picketown városka mogorva, magának való orvosa biztosan nem nevezné magát szerencsés embernek. Nehéz gyermekkora, egy kellemetlen, csúnyácska nővel kötött kényszerházassága, egy gyermek szellemi szintjén álló bátyjának felelőssége, illetve saját nehéz természete mind-mind súlyos keresztek életének egén, melyek miatt már ő maga sem hisz abban, hogy valaha boldog lehet, míg egy nap váratlanul a feje tetejére áll körülötte minden, amikor betoppan az életébe egy intelligens, gyönyörű asszony.

Annabelle Cranford gyengédsége, játékos figyelme és szépsége hamarosan olyasmit ébreszt fel a magányos, reményvesztett férfi lelkében, amit ő rég elveszettnek hitt: a gyermekkor ártatlanságát és a kényszerűségből feledésbe merült első szerelem édeskeserű varázsát.

De ki valójában a szépséges Mrs. Cranford, és mi lehet a titka, hogy még ezt a szigorú, hideg embert is képes melegségre sarkallni? Miért jár Alastair Arden esze folyton a múltba vesző kis liget és egy rég nem látott kislány, az édes Mimi felemás harisnyáinak emléke körül? Mit üzennek a mesevilágot idéző álmok? Mit tesz a közönséges megjelenésű, otromba természetű Mrs. Arden, amikor rájön, hogy a sors reménnyel készül megajándékozni a férjét? Hogyan vívja meg harcait a doktor a hirtelen felbolydult várossal, hány akadályt kell leküzdenie a boldogság felé vezető úton, és megkapja-e azt, amire mindennél jobban vágyik?

És vajon a varázshatalmú, fehér csíkos kövecske, amit még gyermekként adott Miminek, oly sok év után vajon teljesíti-e a valamikor volt fiú egyetlen kívánságát?