V. Eitler, Izabella P. – Árnyékosfalu I/9. – Haute couture

1 290 Ft

Leírás

Miután Örményországban a kvartett felfedezte, hogy az eseteik során előkerült különleges kövek valami nagyobb dolognak a részei, Honey-nak csak ezen jár az agya: szeretné megfejteni a rejtélyt. Nem úgy a szerelem okozta sebeit nyalogató William, aki az előző hónapban olyasmit látott, ami egyetlen vonással áthúzta addig dédelgetett terveit. Mindeközben Eissenberg végre elkészült a sztázis-bájital káros hatásait semlegesítő főzettel, a nénikék szünet nélkül az orvul elcsent Il Libro del Anima Nerát, az Árnyak könyvét bújják, Lazarus Jones pedig morog az üzletében folyó tulajdonképpen minden apró, általa nem engedélyezett tevékenység miatt. Úgy tűnik, az élet bár unalmas, pontosan olyan, amilyennek lennie kell, amikor Willt felhívja egy ismerőse, hogy segítséget kérjen tőle. A fiatal modell, aki félvér szukkubuszként maga is a mágia világának gyermeke, azt állítja, hogy a Los Angelesben évente megrendezésre kerülő HeroCon-on brutális kegyetlenséggel megölték az egyik társát, méghozzá éppen azt a lányt, akit Byron Bumblebee, a híres divatmogul és nem mellesleg boszorkánymester nem sokkal korábban kitüntetett a figyelmével.

Lazarus Jones ez alkalommal meglepően könnyen elvállalja, hogy segít Williamnek az ügy felgöngyölítésében, arra azonban egyikük sem számít, hogy az öldöklés itt nem áll meg, és hogy az ő vizsgálódásaik alapján az első számú gyanúsított éppen az a modell, aki segítségért fordult hozzájuk.

Mire azonban a négyes tagjai észbe kapnak, már egy föld alatti, boszorkányoknak készült bárban járnak, vagy jelmezben parádéznak, hogy a szürke, állandóan felhős és unalmas Árnyékosfalu után itt, a napfényes Kaliforniában ismét minden a feje tetejére álljon körülöttük.

Vajon sikerül kideríteniük, ki öldösi a HeroCon hoszteszeit? Mi köze az eseményekhez a Gödör nevű boszorkánybárban tanyát vert, piperkőc Byron Bumblebeenek? Hogyan birtokolhat Lazarus Jones érvényes mágiaőr igazolványt, és miként lehetséges, hogy a kirendelt varázs karhatalom mit sem sejt az ősi mágiát birtokló pecsétdarabokról? Azalea és Primrose megtalálják-e az Árnyak könyvében az igézést, amivel megmenthetnék a lányukat a rá váró, véres jövőtől? Tudomására jut-e Honey-nak, mit érez iránta William? Jones rájön végre, mi valójában Eissenberg, és közben a boszorkány vajon hányszor húzza ki a gyufát a „mészáros”-nál, míg a kis csapat a nyomok után kutat? De kiderül-e az is, ki küldözget a boszorkánynak titokzatos ajándékokat? Ki gyilkolja a Charlotte DeMornay eladására meghirdetett aukció vendégeit? És vajon a varázsló birtokában lévő mágikus kövecskék gyűjteménye talán egy újabb darabbal bővülve közelebb viszi-e a négyest az Örményországban talált pecsét titkához?

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„V. Eitler, Izabella P. – Árnyékosfalu I/9. – Haute couture” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük