ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérem, amennyiben vásárlója szeretne lenni a V. Eitler weboldalon üzemeltetett webáruháznak, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatást, ha a leírtakkal minden pontban egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Üzemeltetői adatok:

Borcsek Márk István egyéni vállalkozó

Nyilvántartási száma: 21841578

Adószáma: 60636939-1-40

Székhelye/levelezési címe: Magyarország, 8900 Zalaegerszeg, Fehérhegyi utca 12.

Tel: +36 20 349 9975

e-mail: mark@veitler.hu

Értékesített termékek:

A webáruházban egy termékcsoport található: saját kiadású könyvek (virtuális termékek, letölthető formátumban)

A vásárlás során a sikeres fizetési tranzakció után a vevő e-mail-ben kapja meg a letöltéshez szükséges elektronikus elérési útvonalat. A letölthető fájlok típusa MOBI, ePUB, PDF, vásárlás mindhárom formátum letöltésére jogot ad.

Termékek megrendelése:

A megrendelés, vásárlási szándék indítása, közvetlenül a webáruházon keresztül történik. Virtuális termék esetén a termék kosárba tétele minősül megrendelésnek.

Árak:

A webáruházban feltüntetett árak nettó árak. Mivel a vállalkozás Alanyi Adómentes, ezért 0 % általános forgalmi adó terheli.

Számla:

Minden vásárláshoz kötelezően számla készül. Ehhez a hatályos törvény által előírt adatok megadása elengedhetetlen feltétel!
A V. Eiler webáruház a számlázz.hu elektronikus rendszerét használja.

A vásárlási folyamat során az ÁSZF elfogadásával vevő tudomásul veszi, és elfogadja, hogy a vásárlásról elektronikus számlát kap.

Fizetési módok:

A webáruházon keresztül banki átutalás illetve bankkártyás fizetés alkalmazására van lehetőség. Mindkét esetben a vevőnek előzetesen el kell fogadnia jelen Általános Szerződési Feltételeket, mely magában foglalja az Adatkezelési Nyilatkozatot is.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítás:
A webáruházban csak virtuális termékek megrendelése lehetséges letölthető formátumban, házhoz szállításra nincs lehetőség.

Elállás joga:
Virtuális termék esetén, miután a vevő már megkapta a letöltéshez szükséges elektronikus elérési útvonalat, nincs lehetőség elállásra.

Szerzői jog:

Minden elektronikus tartalom saját termék. Így annak jogtalan másolata, kereskedelmi forgalomba való hozatala jogi következményeket von maga után!

Adatkezelés:

A vásárlás során a V. Eitler weboldal a vásárlók személyes adatait bizalmasan kezeli. Magára nézve az ADATVÉDELMI NYILATKOZATban foglaltakat kötelező érvényűen betartandónak tekinti!